Kara’s Bagels

Når hurtighed, kvalitet og sundhed går op i en højere enhed

Altid det bedste til jer

Hos Kara’s Bagels er vi mest kendte for vores bagels, og det er med god grund.

Vi lægger nemlig en stor ære i at udvælge de bedste råvarer til jer. Her hos Kara’s Bagels bager og tilbereder vi hver dag for at sikre, at I får oplevelsen af friskhed og kvalitet hver eneste gang I kommer.

Vi er stolte over at kunne tilbyde så mange lækre smagsvarianter. Det er måske også derfor, at vi ofte hører sætningen: “Man bliver aldrig træt af at spise bagels”. For med et hav af valgmuligheder kan kun jeres egen fantasi sætte grænserne for sammensætningerne. Vi står selvfølgelig også klar til at inspirere jer.

Så om du er til bagels, sandwich, pommes frites, nachos, salat, kød eller vegetarmad, kan du være sikker på, at vi altid står klar til at levere en frisk menu hos os.

 

Vores historie

I 2011 åbnede Slagelses allerførste bagel forretning på Sdr. Stationsvej 21 - lige overfor Slagelse St.

Ønsket om at give pendlere, universitetsstuderende og andre travlfolk et hurtigt, selvbestemmende og sundt alternativ til fastfood var målet helt fra start.

Da den tidligere ejer var klar til at give faklen videre i 2015, så vi muligheden for at videreudvikle hjerteforretningen.

Bagelforretningen skiftede navn ved ejerskift til ‘Bagelicious’, og temaet blev ændret, samt nye tiltag som ekstra tilbehør og sortimentudvidelse blev implementeret. Successen fortsatte, og da muligheden dukkede op i 2018 for at overtage nabolokalerne, turde vi godt at udvide endnu mere. Vi valgte derfor at skifte navnet så det blev mere personligt til ‘Kara’s Bagels’, som er ejernes og brødrenes efternavn.

Forretningen fik en makeover, udvidede lokalerne til dobbeltstørrelse og sortimentet blev endnu større. Vi er også stolte over at kunne sige at vi i dag har 12 ansatte.

 

Et kæmpe tak til vores loyale og elskede kunder, som er hovedårsagen til, at alt dette kunne blive en realitet.